Főoldal
Rólunk
Eladó ingatlanok
Elérhetőségünk


Kérdése van?
Hívjon minket most!


Telefon: 30/905-1002
E-mail: info@capity.hu


Rólunk

A CAPITY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlan értékesítése.

Cégünk kisebb méretű ingatlan beruházásokkal foglalkozik. Ez a családi házaktól a négy lakásos társasházakig terjed. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőség mellett versenyképes áron tudjuk forgalomba hozni az általunk felépített lakóingatlanokat.

Cégünk elsősorban Budapest környékén, ezen belül jellemzően Ürömön épít házakat, lakásokat. Az általunk épített ingatlanokat tetszés szerinti készültségi fokon lehet megvásárolni (ami persze függ az adott építkezés állapotától is).


Passzív ház építés

A piaci igényeknek megfelelőn passzív házak építésével, illetve építési konzultációval is foglalkozunk.
Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt, így a tervezéstől kezdve kulcsátadásig, az egész építkezést ránkbízthatja. Több éves folyamatos munkánknak köszönhetően a passzív ház építéshez szükséges szakemberekkel és tudással rendelkezünk, így ha Ön is egy minősített passzívházba szeretne költözni, bízzon meg bennünket ennek felépítésével!
Új szolgáltatásunk a passzív ház konzultáció, mely során mi tudásunkkal, és tanácsainkkal segítsjük az építkezését, így drágább kivitelezők helyett választhat mestereket a saját belátása szerint, mi pedig tudásunkkal segítjük a kivitelezést, hogy minősített passzív házat építhessen magának!

Figyelem! Sok cég hirdeti magát, mint passzív ház építő, de végül lebeszélik az ügyfelüket a minősítésről, vagy épp rábeszélik egy "csak" alacsony energiaigényű házra.
Ne hagyja magát becsapni! Mi a hivatalos darmstadti Passiv Haus Institut által minősített házakat építünk az Ön igényeinek megfelelően!

Kérjük tekintse meg aktuális ingatlankínálatunkat!
© 2008 - 2019 CAPITY Kft.
HyperWeb design