A barber shop életérzés

Barber

Sokan nem jártak még eddig barber shopban, legfeljebb kívülről láthatták, hogy itt is nyílt egy meg ott is.
Azoknak, kik eddig nem jártak barber shopban, elmondom, hogy miért is olyan jó hely ez egy férfinak.

Egy barber shopot sosem úgy képzelj el, hogy egy hely, ahol levágják a hajadat. Ennél ez sokkal több!

Eleve már a környezet is igényesebb az átlagnál, egészen más. Mintha csak egy menő kávézóba térnél be. Lehet, hogy még kávéval is meg fognak kínálni, ha igazán jó helyet választottál!
Egy ilyen helyen minden csak a férfiakról szól. Sok helyen sportközvetítést is nézhetsz a tévében amíg várakozol, vagy tematikus férfi magazinok közt is megtalálhatod a neked megfelelőt. Igen, itt nem fogsz bulvár és női magazinokat találni az újságok között.

És persze az ott dolgozó barber nem csupán az az ember, aki levágja a hajad, hanem a tanácsadód is lesz egyben. Segít kiválasztani a megfelelő frizurát, tanácsot ad, ha elbizonytalanodtál, és persze a hajvágás közben remek beszélgetőpartner is lehet egyben.
Az arcszőrzeteidet is bátran a barberre bízhatod. Legyen az borosta, vagy szakáll. Mindegyiket professzionális módon fogja tudni formázni, stílust adni neki, és remek kozmetikumokat tud ajánlani ezeknek a kezelésére.

Szóval Neked is ki kell próbálni egyszer a barber shop életérzést! Ehhez pedig már csak egy menő barber shopot kell választanod magadnak, és indulhatsz is!

Megosztás