Műgyanta a garázs padlójára

Műgyanta

Sokan nem törődnek a garázs burkolásával, mivel arra már nem jut pénz, vagy csak nem tartják elég fontosnak. Azonban évek után mindenki rájön, hogy a sima beton felület nem jó választás. Nem takarítható, porzik, sőt, az autóról lecsöpögő sós hálé még ki is kezdheti a betont.

Erre a problémára lehet jó megoldás a műgyanta bevonat.
Az epoxi gyanta vékonybevonat 2 rétegből áll, ami a felület esetleges egyenetlenségeit nem javítja, egyenlíti ki, viszont egy ellenálló, jól takarítható felület alakítható ki vele.
Általában takarítással, majd alapozással kell kezdeni. Ezt követően kerülhet fel 2 réteg műgyanta bevonat, a megfelelő száradási idők betartásával.
Így kialakul egy szép egyenletes felületünk, ami ellentétben a kerámia burkolólappal, teljesen fugamentes, így nagyon egyszerűen és hatékonyan tisztán tartható.

Másik megoldás, az önterülő műgyanta vastagbevonat.
Ez talán a legnépszerűbb megoldás garázsokba. Magasfényű, sima felület érthető el vele, ami egy plusz réteggel mattítható.

Mielőtt végleges döntést hozna, keresse fel a https://hoszigeteloaruhaz.hu/ weboldalt, ahol áttekintheti a lehetőségeket!

Megosztás