Új barber, új frizura

Barber

Nagy változás ment végbe az életemben. Véget ért egy szerelem, és úgy éreztem, hogy nyitott a szívem már egy új kapcsolatra.
Azonban azt is tudtam, hogy kell egy kis megújulás, egy kis változás! Ezt pedig a hajam megváltoztatásával terveztem elérni.

És hamár új frizura, akkor készítse egy olyan ember, aki ismeri a trendeket, a divatot, hogy most mi a menő a haj terén. Épp ezért úgy döntöttem, hogy felkeresek egy barbert. Egy Barber Shop Budapest belvárosában tuti jó választás lehet ilyen szempontból, ugyanis az ilyen helyen gyakorlott, jól képzett barberek dolgoznak.
Persze nem vaktában vágtam bele a projektbe. Először megnéztem a barber shop weboldalán a referencia képeket, és már ott eldöntöttem, hogy melyik frizurák jöhetnek szóba.
Időpont egyeztetetés után felkerestem a választott barbert, aki készségesen segített a döntésben, megtudtam, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egy adott frizurának.

És el kell mondjam, jó döntés volt egy barberre bízni a hajam. Igazán profi munkát végzett, és most készen állok arra, hogy az új hajviselettel egy megújult életet élhessek!

Megosztás