Vtech bébijáték

Baba játék

A szülők nagy része már a legkisebb korban igyekszik olyan játékokat adni a gyermekei kezébe, ami nem csak szórakoztatja, hanem a képességeit és készségeit is fejleszti. A Vtech egy nagyszerű játékcsalád gyerekeknek, kiváló minőségben, kedvező árakon.

Vtech magyarul beszélő kisautók



A Vtech babajáték család egyik része magyarul beszélő kisautókból, és hozzá tartozó pályákból áll. Ezek az autók formailag vidám járgányok, pl. versenyautó, traktor, mentő, tűzoltó, rendőr, autóbusz. Ezek olyan járművek, amik felkeltik a babák érdeklődését. Ráadásul, a kisautók tudnak beszélni és énekelni, különböző vicces hangokat adnak ki. Magukban is érdekesek ezek az autók, de léteznek hozzájuk különböző pályák is. Ezeken a pályákon haladva, a különböző pontokon más-más szöveget mondanak, így nagyon érdekes a játék velük. A színes formák, világító és hangokat kiadó részek miatt ideális fejlesztő játék a kisbabáknak.

Vtech készségfejlesztő játék



A magyarul beszélő kisautókon kívül más fejlesztő játék is kapható. Legismertebb a Beszélő sétagolyó. Ez a játék is magyarul beszél és tud mozogni magától. Ezek a tulajdonságai miatt mászásra és kúszásra készteti a gyerekeket, ezenkívül a rajta szereplő formák az érintést erősítik.
Érdemes kipróbálni a kiváló minőségű Vtech baba játékokat
A csomagolásuk is modern, ezért ideálisak ajándékba is bármilyen alkalomra

Megosztás